2. CFL / 2. KOLO

Igalo osvojilo Rožaje i makar privremeno preuzelo vrh

Foto: FSCG

Fudbaleri Igala savladali su na gostovanju ekipu Ibra u prvoj utakmici 2. kola Druge lige rezultatom 2:0. Oba gola vidjeli smo u prvom poluvremenu.

Od početka su gosti bili bolji tim na terenu, a svoju inicijativu materijalizovali su u 31. minutu. Poslije centaršuta sa desne strane loptu je zakačio jedan igrač Ibra, a ona je pala pravo na nogu Bošku Dujoviću koji je majstorski, iz voleja, pogodio malu mrežu Rožajaca.

Otpor Ibra gosti sa primorja slomili su u 45. minutu. Krenuli su Rožajci ofanzivno poslije primljenog gola, ali to im se brzo obilo o glavu. U sam smiraj prvog poluvremena Igaljani su izveli kontru koju je precizno i sigurno realizovao Nikola Kosać.

U drugom poluvremenu Ibar je bio opasniji, imao par prilika, prije svega preko Đorđa Magdelinića, ali lopta se na kraju nije zakotrljala u golu Igaljana.

Igalo je ovom pobjedom, makar za kratko, preuzelo lidersku poziciju drugoligaškog karavana, dok je Ibar na dnu tabele. Rožajci još uvijek čekaju na prvi postignut gol u novoj sezoni.

SEMAFOR, 2. KOLO

Ibar – Igalo 0:2

Dujović 31, Kosać 45

20.30h Podgorica – Rudar

20.30h Iskra – Grbalj

20.30h Lovćen – Mladost Lob.Bet

Slobodan je Kom.

Standings provided by Sofascore
970x250