2. CFL / 2. KOLO

Rudar deklasirao Podgoricu, Iskra iskoristila igrača više, Milić spasio Mladost Lob.bet

Foto: FSCG

Zaključeno je drugo kolo 2. CFL.

Fudbaleri Rudara imaju samo jedan cilj u ovoj sezoni – povratak u Prvu fudbalsku ligu Crne Gore. Pljevljaci večeras su sa 3:0 deklasirali Podgoricu, tim koji je prošle sezone igrao baraž za ulazak u 1. CFL.

Do prednosti su gosti stigli u 10. minutu kada je Aleksandar Šofranac glavom lobovao golmana Filipa Domazetovića. U drugom poluvremenu na scenu je stupio Vanja Vučićević.

Fudbaler Rudara je dva puta pogodio – prvo u 56, a potom i u 68. minutu.

U Danilovgradu Iskra je iskoristila što je od 30. minuta imala igrača više i savladala Grbalj sa 3:1.

Manje od 120 sekundi igre u drugom poluvremenu im je trebalo da probiju bedem tima sa primorja. Odličnu akciju Iskre krunisao je golom Filip Perović koji je ostao potpuno sam na pet metara od gola Grblja.

Dileme oko pobjednika ovog duela u 58. minutu riješio je Ognjen Rolović kada je povećao prednost Iskre na 2:0. Isti strijelac bio je i u 86. minutu kada je Iskra otišla na 3:0, a u Grbalj je u 90. minutu ublažio poraz preko Andrije Vukoje.

Na Starom aerodromu Lovćen i Mladost Lob.bet odigrali su neriješeno, 1:1.

Sve golove vidjeli smo u samom finišu utakmice. Gol za Cetinjane u 89. minutu postigao je Balša Radusinović. Izgledalo da će najstariji klub u Crnoj Gori ovim golom otići do pobjede, ali ih je u tome spriječio napadač Mladosti Bogdan Milić odličnim skokom i golom glavom u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

SEMAFOR, 2. KOLO

Ibar – Igalo 0:2

Dujović 31, Kosać 45

Podgorica – Rudar 0:3

Šofranac 10, Vučićević 56, 68

Iskra – Grbalj 3:1

Perović 47, Rolović 58, 86 – Vukoje 90

Lovćen – Mladost Lob.Bet 1:1

Radusinović 89 – Milić 90+5

Slobodan je Kom.

Standings provided by Sofascore
970x250