1.CFL / 4.KOLO

Plavo-bijeli klinci se igrali fudbala

Foto: Dejan Lopičić/LOB SPORT

Fudbaleri Budućnosti odigrali su fantastičnu utakmicu na DG areni i u okviru 4. kola Prve crnogorske fudbalske lige savladali Bokelj sa ubjedljivih 4:0.

Motivisano je domaćin ušao u meč, što se vidjelo od samog starta gdje su pokušali brzom igrom da dođu do gola protivnika. Međutim, sve početne nalete Budućnosti fudbaleri Bokelja su odbijali, a najopasniji po gol bio je Milan Vukotić koji je u više navrata sa distance pokušao da ugrozi gol primorskog tima.

Ono najuzbudljivije dogodilo se u dubokoj nadoknadi prvog dijela, kada je sjajnu dugu loptu prihvatio Ivan Bojović, krenuo prema golu i sjajno je plasirao u dalji ugao za vođstvo plavo-bijelih.

Gdje je stala krajem prvog dijela, Budućnost je nastavila u drugih 45 minuta. Isti igrač, Bojović već nakon pet minuta igre postiže svoj drugi pogodak, i već tada pred Bokeljom je bio težak zadatak.

Nije se tu Budućnost zaustavila, a inspirisani su bili mlađi igrači. Treći gol za domaćina postigao je Lazar Savović koji je prvo dobio sjajnu loptu od strane Vukotića, a zatim predriblao golmana i postigao treći gol za prošlogodišnjeg osvajača Kupa.

Ubrzo nakon toga, svega dva minuta, novi pogodak. Ponovo je Vukotić krenuo u ofanzivu, lopta je došla do Ivana Bulatovića koji je prelijepo plasirao za velikih 4:0.

Do kraja meča bilo je samo pitanje da li gosti mogu da ublaže poraz, međutim, do toga nije došlo pa je nakon 90 minuta zadovoljniji bio trener Ivan Brnović koji je mogao da uživa u predstavi svojih pulena.

SEMAFOR 4. KOLO

Dečić – Mornar (1:0)

Čagas 35′

Sutjeska – Arsenal (1:2)

Janjić 2′ – Abdulahi 21′, Imamović 55′

Jedinstvo – Otrant-Olimpik (1:0)

Mušović 80′

Petrovac – Jezero (1:1)

Bašić 96′ – Perović 80′

Budućnost – Bokelj (4:0)

Bojović 45+, 50, Savović 66, Bulatović 68

970x250