POTPIS

Profesionalni ugovor za Luku Miloševića

Foto: Odbojka.me

Mladi tehničar Budućnost Volley-a, petnaestogodišnji Luka Milošević , potpisao je prvi profesionalni ugovor sa viceprvakom Crne Gore.

Osvajač srebrne medalje sa U18 reprezentacijom na Balkanskom prvenstvu, dijete je Budućnosti, u kojoj je bio dio seniorke ekipe koja je igrala finale plej-ofa EPCG Superlige odbojkaša prošle sezone.

Želim se iskreno zahvaliti klubu na ukazanoj prilici i povjerenju koje ste mi pružili potpisivanjem prvog profesionalnog ugovora. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Posvećen sam tome da opravdam povjerenje i dam svoj maksimalni doprinos klubu. Ponosan sam što mogu biti dio ovog tima i radujem se svim budućim izazovima i uspjesima”, izjavio je Milošević za klupske društvene mreže.

Nakon prošlosezonskog debija na seniorskom nivou, jedan od najtalentovanijih tehničara Crne Gore biće važan dio tima Dejana Radića u novom izdanju šampionata Crne Gore. O Miloševićevom talentu dovoljno govore priznanja za najboljeg tehničara kadetskog i pionirskog prvenstva Crne Gore.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare