ODBOJKA

Bjelopoljski biser potpisao za Mladost

FOTO: OSCG

Jedan od najperspektivnijih crnogorskih odbojkaša, Nikola Đurović, potpisao je za ekipu HAOK Mladost iz Zagreba. Talentovani srednji bloker se na vjernost jednom od najtrofejnijih klubova bivše Jugoslavije obavezao do 2028. godine.

Veoma sam uzbuđen zbog prelaska u Mladost, klub koji je poznat po izvanrednom radu sa mladim igračima. Vjerujem da će ovo biti značajan korak u mojoj karijeri, jer sam uvjeren da ću u ovom okruženju moći da napredujem i ostvarim svoj puni potencijal”, kazao je Đurović za portal Bijelo Polje Online.

Očekuje da će se brzo uklopiti u novi tim.

Radujem se prilici da doprinesem timu i nastavim da učim od stručnog štaba i iskusnijih saigrača. Očekujem da ću se brzo uklopiti u tim i dati svoj maksimalan doprinos na terenu”, poručuje Nikola.

Foto: OSCG

Očekuje svoj individualni napredak i vidi prelazak u Mladost kao pravi korak za razvoj svoje karijere.

Očekujem da ćemo kao tim ostvariti dobre rezultate, ali i da ću individualno rasti i napredovati. Prelazak u Mladost smatram velikim uspjehom i vjerujem da je ovo pravi korak za moj dalji razvoj. Novi izazov me dodatno motiviše, jer znam da ću u ovom klubu imati priliku da se dokažem i napredujem u pravom smjeru”, zaključio je 18-godišnji Bjelopoljac.

Đurović je prošao sve mlađe kategorije Jedinstva i već sa 15 godina debitovao za prvi tim bjelopoljskog kluba. Prošle godine debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Crne Gore na Evropskom prvenstvu.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare