LOBOVANJE

Igra nedjelje u Lobbet kazinu

Dizajn: Filip Vojvodić / Lob Sport

Ponedjeljak je tradicionalno dan sa najmanjom ponudom utakmica za klađenje, ali to ne znači da ne možete uživati u zabavi.  

U LOBBET.ME online kazinu, uvijek ima nešto zanimljivo, a danas vam predstavljamo “Igru nedjelje” – FRUIT INVADERS.  

Iskoristite priliku da se opustite i zabavite, jer Lob vam vraća 30% od izgubljenog novca! Ne propustite ovu sjajnu šansu da započnete nedjelju uzbudljivom igrom i mogućnošću za povrat novca. Pridružite nam se i učinite ponedjeljak posebnim!    

Recenzija slota FRUIT INVADERS 

Sa voćkicama do moćnog džekpota! 

Spremite se za svemirsku avanturu koja donosi magične dobitke i povraćaj novca! Upoznajte se s Fruit Invaders,igrom koja vas vodi na putovanje kroz beskonačna prostranstva kosmosa, gdje vas čekaju neodoljive voćkice koje treba sakupiti za sjajne nagrade! 

Fruit Invaders je online slot igra iz kuhinje provajdera Amigo, bogata bonusima koji će vas držati prikovanima za ekran. Tu su besplatni spinovi sa mnoštvom džokera, uzbudljiva džekpot igra i nezaboravni Pin Win Bonus. 

Osnovne karakteristike igre 

Fruit Invaders je video slot sa pet kolona i tri reda, te 30 fiksnih isplatnih linija. Da biste ostvarili dobitak, potrebno je povezati tri ili više istih simbola duž isplatne linije koja ide slijeva udesno, počevši od prve kolone. 

Svaka isplatna linija može vam donijeti samo jedan dobitak, a isplaćuje se kombinacija najviše vrijednosti. Ako imate sreće da postignete dobitne kombinacije na više isplatnih linija istovremeno, vaši dobici će se sabrati! 

Kroz taster sa slikom kovanica ulazite u meni sa različitim vrijednostima uloga. Odaberite željeni ulog i krenite u lov na voćkice! Za dinamičniju igru, tu su i brzi spinovi koje aktivirate klikom na simbol groma, a autoplay funkcija omogućava neograničen broj spinova. 

Simboli slota Fruit Invaders 

Simboli sa najmanjom isplatnom vrijednošću su klasične voćkice – trešnja, limun, šljiva i lubenica. Slijede ih zlatna zvona, dok su Bar simboli još vrijedniji. No, najveće isplate donose srećne sedmice – pet u nizu i vaš ulog će se uvećati čak 40 puta! 

Džoker je prikazan blještavim svijetlom sa logotipom Wild, koji zamjenjuje sve simbole osim kristala, pomažući u formiranju dobitnih kombinacija. Pojavljuje se na svim kolonama osim prve. 

Bonus igre koje donose eksploziju zabave 

Iznad kolona stoje tri svemirska čudovišta – zeleno, ružičasto i ljubičasto – koja skupljaju kristale u svojim bojama. Kad se čudovište napuni i eksplodira, aktivira se jedan od uzbudljivih bonusa! 

Eksplozija zelenog kristala donosi vam 24 besplatna spina sa povećanim brojem džokera. Tokom besplatnih spinova možete osvojiti dodatne spinove ili aktivirati Pin Win Bonus i džekpot igru. 

Ružičasti kristali pokreću PIN WIN BONUS, gdje dobijate pet zlatnika sa nasumičnim novčanim ili džekpot vrednostima. Ostali simboli se uklanjaju, a vi dobijate tri respina da spustite još bonus simbola. Svaki put kada uspijete, broj respinova se vraća na tri. Cilj je ispuniti sve pozicije na kolonama i osvojiti čak 1.000 puta više od uloga! 

Ljubičasti kristali pokreću džekpot igru – otkrivajte šta se krije ispod čudovišta i lovite instant novčane nagrade ili džekpotove. Igra se završava kad pronađete tri ista logotipa džekpota, a na raspolaganju su vam: 

  • Zeleni džekpot – 10 puta više od uloga 
  • Plavi džekpot – 50 puta više od uloga 
  • Crveni džekpot – 100 puta više od uloga 
  • Ultra ljubičasti džekpot – 500 puta više od uloga 

Grafika i zvuk 

Fruit Invaders se odvija u spektakularnom svemirskom ambijentu, sa grafikom koja očarava do najsitnijeg detalja. Zvučni efekti savršeno prate igru, stvarajući dodatno uzbuđenje pri svakom dobitku. 

Zakoračite u avanturu bez kraja sa Fruit Invaders, osvajajte moćne džekpotove u svemiru prepunom voćnih nagrada i ne zaboravite da vam Lobbet kazino vraća 30% novca na ovoj igrici do kraja nedjelje! 

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare