VELŠANI PRED DUEL U NIKŠIĆU

“Pamtim Savićevića i Prosinečkog, Crna Gora je nepredvidiv tim”

Photo: IMAGO/Gareth Evans/News Images/IMAGOSPORT/PIXSELL

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće drugi meč u Ligi nacija protiv reprezentacije Velsa sjutra veče u Nikšiću od 20 sati i 45 minuta.

Iz crnogorskog tabora očekuju tri boda, sa druge strane selektor Velšana Kreg Belami i njegova selekcija su sa mnogo samopouzdanja stigli u Nikšić, nošeni dobrom partijom protiv Turske (0:0) na premijeri.

Belami je 2010. godine gostovao u Podgorici kao igrač kada je naša reprezentacija slavila 1:0 golom Mirka Vučinića. Pored njega, Belami se dobro sjeća i Dejana Savićevića i Roberta Prosinečkog.

Pamtim Savićevićev meč protiv ekipe Kolo Kolo, kao i onaj sjajan gol za Milan u finalu Lige šampiona protiv Barselone 1994. godine. Prosinečkog se sjećam kao igrača Real Madrida i Barselone, kasnije je bio u Engleskoj, gdje je uvijek teško igrati. Znam da je mnogo pušio, ali navijači su ga obožavali. Bio je genijalan igrač, nedostaju sada takvi fudbaleri”, kazao je Belami.

Bivši fudbaler Liverpula respektabilno govori o sadašnjem timu Sokola.

Gledao sam Crnu Goru, ima snažne igrače. Crna Gora je nepredvidiv tim, dobar u tranziciji i veoma opasan. Biće veoma težak meč za nas, mislim drugačiji od onog koji smo igrali sa Turskom”.

Iskusni vezista Aron Remzi svjestan je da je Crna Gora mlada i kvalitetna ekipa.

Crna Gora je talentovan su tim i neće nam biti lako da je zaustavimo. Znamo kako je za Vels uvijek bilo teško da igra u Crnoj Gori, moraćemo da odigramo maksimalnim intenzitetom da bismo pobijedili”, rekao je fudbaler Kardifa.

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare