VLADIMIR JOVOVIĆ

“Lopta nije htjela u gol, samo uz pozitivu možemo da se vratimo na pravi put”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Fudbaleri Crne Gore poraženi su u 2. kolu Lige nacije u Nikšiću od reprezentacije Velsa – 2:1.

>>> CRNA GORA – VELS 1:2 Košmarni start koštao Sokole u Nikšiću

Uslijedio je šok – u prvih tri minuta naš tim je primio dva gola. Mnogo je to poremetilo ekipu, što priznaje i Vladimir Jovović koji je večeras bio jedan od najboljih na terenu.

Poraz je tu, ali kao što sam rekao i u najavi, čekala nas je teška utakmica. Nisam znao da će biti i ovako težak teren. Poslije Islanda i teškog meča tamo došli smo ovdje sa mnogo povrijeđenih, neki igrači su izašli sa povredama na utakmicu. Primili smo ta dva brza gola, ali mogu biti ponosan na ekipu za ostatak meča. Stvarili smo zaista mnogo šansi, ne mogu da se sjetim kada smo ovoliko šansi stvorili. Međutim, nismo imali sreće, ali nastavili smo da igramo – jednostavno nije lopta htjela u gol“, započeo je Jovović za RTCG.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Smatra da samo uz pozitivu i svi zajedno, i navijači i fudbalska javnost, možemo da se vratimo na pravi put.

Ovo je put kojim treba da idemo i znam da je težak period, novi je selektor, privikavamo se, ali mene kao i saigrače raduje ova atmosfera danas. Kada su navijači došli po ovom vremenu da nas bodre to znači da samo uz pozitivu možemo da se vratimo na stari put. Zajedno sa navijačima i fudbalskom javnošću možemo dalje naprijed“.

Za kraj, prokomentarisao je i onaj sami početak. Kaže da je tim izašao motivisan i skoncentrisan, ali nije bilo sreće.

Izašli smo motivisani i skoncentrisani, ali ona tri-četiri odbijanja kod prvog gola, hoće-neće, odbije se od našeg igrača. Poslije dva minuta novi šut i odmah novi gol. Mislim da nije bilo sreće“, zaključio je Jovović.

970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare