DRITON CAMAJ I NIKOLA KRSTOVIĆ

“Nema objašnjenja za početak, hvala navijačima što su došli po ovakvom vremenu”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Crna Gora doživjela je i drugi poraz u uvodna dva kola B4 grupe Lige nacija. Večeras je u Nikšiću Hrabre sokole nadigrala reprezentacija Velsa (2:1).

>>> CRNA GORA – VELS 1:2 Košmarni start koštao Sokole u Nikšiću

>>> “Jesmo izgubili, ali smo odradili sve kako treba i stvorili mnogo šansi”

>>> “Lopta nije htjela u gol, samo uz pozitivu možemo da se vratimo na pravi put”

Odmah nakon meča svoje utiske je podijeli i strijelac gola za Crnu Goru, Driton Camaj.

Prije svega krenuli smo loše. Emotivno je bilo prije početka meča, mislili smo na našeg brata. Primili smo dva brza gola zaista ne znam šta se desilo jednostavno nema objašnjenja. Poslije toga smo reagovali, stvorili 15 šansi čini mi se, ali nismo imali sreće. Odigrali smo fenomenalno i idemo dalje da se što prije izvučemo iz ovoga“, rekao je fudbaler Kišvarde za RTCG.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Svaki gol za reprezentaciju mu je poseban, ali bi ovaj mijenjao za pobjedu.

Za reprezentaciju nema biranja pozicije – sta god treba igraću. Tu sam da igram. Zahvalio bih se Nikoli (Krstović prim. aut.) ispoštovao me asistencijom, svaki gol za reprezentaciju je poseban. Ipak. zamijenio bih gol večeras za pobjedu“, zaključio je Camaj.

Nikola Krstović se iznad svega zahvalio navijačima koji su i po velikom nevrijemu skoro do posljednjeg mjesta ispunili stadion kraj Bistrice u Nikšiću.

Da se, prije svega, zahvalim navijačima što su došli po ovom vremenu i napravili odličnu atmosferu. Igrali smo onako kako želimo 85 minuta, ali onih prvih pet minuta ćemo ostaviti sad sa strane. Ginuli smo i pored toga šoka u prvih pet minuta. Željeli smo da izjednačimo, nekad sreća ne dođe, ali nadam se da hoće u sljedećoj utakmici“, kazao je napadač našeg tima za RTCG.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Imao je veliku šansu u prvom poluvremenu. Cijeli stadion je vidio loptu u mrežu, priznaje Nikola da je i kod njega to bio slučaj.

Iskreno i ja sam je vidio u mreži, ali nekad sreću treba da zaslužiš. Imali smo par šansi, nije se dalo, ali sve u svemu smo jako zadovoljni jer odavno se nismo ovako borili za grb koji nosimo na grudima“, zaključio je igrač Lećea.

970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare