NINA RAMUSOVIĆ

“Toliko sam srećna što sam zaigrala u Ligi šampiona da ne mogu opisati”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Poraz rukometašica Budućnosti od Bresta (35:22) u drugom kolu Lige šampiona jeste bio ubjedljiv, ali je podgorička publika na djelu mogla da vidi mnogo mladih igračica koje će u budućnosti nositi kako igru plavo-bijelih tako i reprezentacije Crne Gore.

>>> Budućnost bez odgovora na brzinu Bresta

>>> “Mi nismo ekipa koja lako stvara šanse, i ako se promaše, stvara se dodatni pritisak”

Jelena Vukčević bila je najefikasnija sa osam golova, a dobre partije pružile su Nina Ramusović, Nikolina Marković, Nađa Kadović i ostale.

Zajedno sa Jelenom Radivojević Nina Ramusović je postigla tri gola i bila druga na listi strijelaca. Publika je njene poteze znala da nagradi aplauzima.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Na konferenciji za medije bivša igračica Rudara istakla je kako će nastaviti da se trudi i bori.

Prije svega srećna sam što sam ovdje i što mi je trenerica dala šansu da igram Ligu šampiona. Nastaviću da se trudim i borim kao i uvijek. Što se tiče utakmice nadam se da će bolje biti u sljedećoj, a mi ćemo nastaviti da se borimo, trudimo i radimo još više“, započela je mlada igračica.

Svoju sreću, kako je rekla, ne može opisati.

Toliko sam srećna danas da vam ne mogu opisati. Mislim da mogu da igram ovaj nivou, ali nastaviću još više da radim i da se trudim da to bude još bolje“, zaključila je Ramusović.

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare