STARI PROBLEMI U PODGORIČKOJ DVORANI

FOTO Morača ponovo prokišnjava

Foto: Lob Sport

Poslije četiri godine rukometašice Budućnosti ponovo su bile domaćin u Morači. Podgorička publika prepoznala je momenat i u solidnom broju ispunila najveću crnogorsku dvoranu.

>>> Budućnost bez odgovora na brzinu Bresta

Međutim, neke stare boljke ponovo smo mogli da primijetimo. Naime, Morača ponovo prokišnjava kao i tokom Evropskog prvenstva za rukometašice 2022. godine i na nekoliko mjesta u dvorani postavljeni su peškiri i kofe koje sakupljaju vodu.

Nažalost, Crna Gora i Podgorica ponovo su poslali u Evropu jednu ružnu sliku kao i tokom prethodnih mjeseci kada crnogorski fudbalski klubovi, a i reprezentacija Crne Gore, nisu mogli da nastupaju na najvećem stadionu u našoj državi zbog očajnog travnjaka.

>>> Zločin

Još jedan čvrst dokaz da naša država sve više i više kaska za Evropom kada je infrastruktura u pitanju.

Foto: Lob Sport

U novinarskoj loži takođe katastrofalno stanje. Osim peškira koji stoje po podu i stolovima te kofe koja je skoro do vrha puna i skuplja vodu čekaju vas i slomljene stolice.

Ovo je još jedan alarm koji bi trebalo da se upali kod svih koji su zaduženi za održavanje SC Morača i stadiona pod Goricom. Tu nastupaju reprezentacije Crne Gore i najveći klubovi u državi i odatle se šalje slika u svijet, a teško da su ovakve stvari ikome u interesu.

Zapuštanje sportskih objekata u glavnom gradu postaje nešto na šta se navikavamo – i to je tužno. Dakle za prokišnjavanje Morače se zna minimum dvije godine, ali bez obzira na to problem je i dalje tu i još uvijek nije riješeno.

Teren stadiona pod Goricom je loš bio godinama unazad, znalo se da neće izdržati ljetnje vreline Podgorice, ali bez obzira ništa nije urađeno.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare