MILAN VUKOTIĆ PRED JEDINSTVO

“Konačno se vraćamo kući, već osjećamo vjetar u leđa navijača”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Budućnost sjutra od 18 časova dočekuje Jedinstvo u osmom kolu 1. CFL. Ovaj meč označiće ujedno i povratak plavo-bijelih na stadion pod Goricom poslije dva mjeseca i trijumfa nad Mališevom (3:0) u 1. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Vezista osvajača Kupa Crne Gore, Milan Vukotić, istakao je da su svi jedva čekali povratak na stadion pod Goricom.

Svi smo dugo čekali na taj povratak kući i konačno smo ga dočekali. Pred našim navijačima, na našem stadionu i pred našom publikom je uvijek najljepše. Navijači imaju svoju proslavu, što će dodatno uveličati utakmicu, tako da već osjećamo njihov vjetar u leđa”, rekao je na startu razgovora za klupski sajt Vukotić.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Jedinstvo je kvalitetna ekipa, ali novopečeni reprezentativac Crne Gore smatra da se za sve pita njegov tim.

Mi smo Budućnost i uvijek idemo na tri boda, nebitno o kojem je protivniku riječ. Svaka utakmica donosi nešto novo, tako da se ne obaziremo na tradiciju, već se uzdamo isključivo u svoje dosadašnje igre i kvalitet. Jedinstvo ima potencijal, igraju kvalitetan fudbal, ali mi se pitamo i ukoliko budemo na nivou kao u dosadašnjem dijelu prvenstva – mislim da rezultat ne bi trebao da dođe u pitanje”.

Budućnost za sada dominira crnogorskim šampionatom.

Rezultati koje smo ostvarili do sada su pokazali da imamo ekipu koja itekako vrijedi. Napravila se jedna sjajna grupa momaka koja je željna nadmetanja i koju krasi zajedništvo u svakom trenutku. Vjera u sopstvene mogućnosti, uz ogromnu želju i zajedništvo, nas vodi ka našem cilju iz meča u meč, a iz takve situacije izlazi sve više pojedinaca”, naglasio je vezista plavo-bijelih.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Vukotić ove sezone pleše po terenu. Zbog toga je i uslijedio poziv u reprezentaciju Crne Gore, a u prošlom kolu sa dva gola je riješio pitanje pobjednika na gostovanju Jezeru u Bijelom Polju (2:0). Posebno se izdvaja prvi pogodak u stilu najvećih majstora fudbalske igre.

Moja pozicija je takva da uvijek treba da težim ka golovima i asistencijama. Naravno, ne opterećujem se sa tim, jer mi je bitan uspjeh kolektiva, a kao što sam rekao iz tog kolektiva uvijek neko iskoči. Tako sam prethodni put to bio ja, sjutra će neko drugi. Zadovoljan sam kako igramo, zadovoljan sam svojim partijama u kojima dajem 100 odsto sebe i nema razloga da ne nastavimo ni ekipa, ni ja da igramo još bolje i još jače”, zaključio je Vukotić.

Standings provided by Sofascore
970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare