1. CFL / 8. KOLO

Lider pobjedom uljepšao povratak kući, Bokelj prekinuo crni niz

Foto: FSCG

Termin od 18 časova donio nam je dvije pobjede domaćina u 1. CFL.

U svom povratku na stadion pod Goricom Budućnost je izdominirala protiv Jedinstva – 4:0.

Plavo-bijeli su već u sedmom minutu mogli da načnu Bjelopoljce. Sam je na 12 metara ostao Igor Ivanović, ali je šutirao po sredini gola, pa je njegov udarac u korner uspio da skrene golman Goran Aković.

Pritisak Budućnosti nije stajao i isplatio se u 21. minutu. Milan Vukotić je fenomenalno dugom loptom pronašao Dragana Grivića koji ubacuje loptu u peterac Jedinstva, a tu je spreman bio Andrija Pavlović.

Foto: FSCG

Otpor Bjelopoljaca i definitivno je slomljen u 50. minutu. U kaznenom prostoru gostiju oboren je Ivan Bulatović, a odgovornost je preuzeo upravo Pavlović i rutinski pogodio mrežu Bjelopoljaca.

Inspirisani povratkom na stadion pod Goricom domaći nisu htjeli da spuste gas. Samo tri minuta poslije drugog stigao je i treći pogodak. Vukotić je oštro izveo korner, a lopta je pogodila Armina Bošnjaka i odbila se mrežu njegovog tima.

Konačan rezultat postavio je Ivan Bojović u 94. minutu. Ostao je usamljen na nekih 13 metara i pogodio bliži ugao gola Jedinstva.

Na stadionu pod Vrmcem fudbaleri Bokelja prekinuli su crni niz od pet utakmica bez pobjede. Naime, u okršaju primorskih ekipa Bokelj je sa 2:0 nadigrao Mornar.

Kotorani su poveli u 42. minutu. Dejan Pepić je izveo korner, a u gužvi u petercu se najbolje snašao Marko Čavor i doveo svoj tim u vođstvo.

Krucijalnu prednost Bokelj je stekao 56. minutu. Ponovo je asistent bio Pepić, a strijelac je ovoga puta bio Žarko Vilotijević za veliko slavlje na stadionu pod Vrmcem.

SEMAFOR 8. KOLO

Arsenal Tivat – Otrant Olimpik 0:0

Sutjeska – Jezero 2:1

Kalezić 21, Vukčević 89 – Raičević 69

Budućnost – Jedinstvo 4:0

Pavlović 21, 50p, Bošnjak 53ag, Bojović 90+4

Bokelj – Mornar 2:0

Čavor 43, Vilotijević 56

Petrovac – Dečić (20.00h)

Standings provided by Sofascore
970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare