1. CFL / 8. KOLO

Dečić pokazao karakter protiv najprijatnijeg iznenađenja lige

Detalj sa prošlosezonskog duela ova dva tima. (Foto: FSCG)

Fudbaleri Dečića vratili su se na pobjednički kolosjek i to pobjedom na gostovanju najvećem iznenađenju dosadašnjeg dijela 1. CFL Petrovcu – 1:0. Ovim duelom ujedno je i zaključeno 8. kolo Prve fudbalske lige Crne Gore.

Prvo pravo uzbuđenje viđeno je u 29. minutu. Džonatan Drešaj je želio da centrira, ali mu je lopta prešla preko noge i dobila čudan smjer – pravo u gol. Golman Petrovca, Marko Kordić, u posljednjem momentu je izbacio loptu u korner.

Upravo iz tog udarca iz ugla aktuelni šampion je imao veliku priliku. Ilir Camaj je bio najviši u skoku, ali je njegov udarac zaustavila prečka.

Detalj sa prošlosezonskog duela ova dva tima. (Foto: FSCG)

Najveću priliku u prvom dijelu Tuzani su imali u 44. minutu. Drešaj je centrirao, Ian Puleio ostao sam na tri metra iskosa od gola Petrovca, ali je u želji da smjesti loptu u bliži ugao poslao istu tik pored stative.

Bedem ispred gola Nebeskoplavih pao je u 62. minutu. Puleio je proigrao Asmira Kajevića koji se namjestio i vrhom kopačke poslao loptu u dalji ugao gola domaćih za vođstvo Dečića.

Priliku da sve riješi imao je Džonatan Drešaj u 71. minutu. Izašao je fudbaler Tuzana sam pred golmana Kordića koji je uspio nogom da skrene loptu u korner i spasi svoj tim.

Još jednu veliku priliku u samoj završnici susreta imao je i Vuk Striković, ali je napadač iz Nikšića poslao loptu par milimetara pored stative gola Petrovčana.

SEMAFOR 8. KOLO

Arsenal Tivat – Otrant Olimpik 0:0

Sutjeska – Jezero 2:1

Kalezić 21, Vukčević 89 – Raičević 69

Budućnost – Jedinstvo 4:0

Pavlović 21, 50p, Bošnjak 53ag, Bojović 90+4

Bokelj – Mornar 2:0

Čavor 43, Vilotijević 56

Petrovac – Dečić 0:1

Kajević 62

Standings provided by Sofascore
970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare