REPREZENTATIVAC U PROBLEMU

POTVRĐENO: Osmajić optužen!

Trenutak kada Osmajić ujeda protivnika, Foto: Printscreen/X
Trenutak kada Osmajić ujeda protivnika, Foto: Printscreen/X

Crnogorski reprezentativac, Milutin Osmajić, optužen je od strane FA-a (Fudbalski savez Engleske) da je ugrizao protivnika tokom prošlonedjeljnog remija bez golova između Prestona i Belkburna u Čempionšipu.

“Žrtva” napadača Prestona bio je protivnički defanzivac Oven Bek.

<<< VIDEO Osmajić ugrizao protivnika

“Milutin Osmajić je optužen. Tvrdi se da je napadač počinio akt nasilničkog ponašanja oko 87. minuta. Osmajić ima rok do ponedjeljka, 30. septembra, da odgovori”, stoji u poruci portparol tima Fudbalskog saveza Engleske (FA).

Bek, koji za Blekburn igrao na pozajmici iz Liverpula, sankcionisan je sa tri utakmice neigranja, jer je neposredno prije okršaja sa Osmajićem zaradio crveni karton udarivši Duana Holmsa.

Bek se nedavno oglasio putem jedne od društvenih mreža i postavio fotografiju traga ugriza uz natpis “Scruffy b*******“, što bi u prevodu sa engleskog trebalo da znači “Bahati gad”.

Već smo pisali da bi Osmajić, koliko bude proglašen krivim, mogao da zaradi suspenziju poput Luisa Suareza koji je 2013. godine u meču Premijer lige ugrizao Branislava Ivanovića i nakon toga je sankcionisan sa deset utakmice neigranja.

970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare