1. CFL / 10. KOLO

Napadači bez municije u Tuzima, Sutjeska oštećena u 93. minutu

Foto: FSCG

Derbi 10. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Dečića i Sutjeske završen je najnepopularnijim rezultatom, 0:0, ali daleko od toga da nije bilo zanimljivo u Tuzima.

Agresivnije je Sutjeska ušla u meč, a prvi put su ozbiljnije priprijetili u 23. minutu. Dragan Miranović odapeo je oštro sa 18 metara, ali je lopta otišla pored gola.

Sam finiš prvog dijela bio je veoma uzbudljiv. Poslije kornera u 40. minutu Žarko Tomašević je pokušao atraktivno iz polumakazica. Defanzivci Sutjeske su sa gol linije spriječili da vidimo vjerovatno i najljepši gol dosadašnjeg dijela šampionata.

Foto: FSCG

Manje od dva minuta kasnije priprijetili su ponovo Nikšićani. Nikola Janjić je šutirao izvan kaznenog prostora, ali je njegov udarac, koji je išao u malu mrežu, uspio da ukroti Igor Nikić.

Drugo poluvrijeme bilo je veoma intenzivno, ali bez pravih, izrazitih, prilika, iako je u par navrata mirisalo na opasnost na obje strane.

U praktično posljednjem minutu viđena je jako sumnjiva situacija. Rezervista Sutjeske Ognjen Đinović zatresao je mrežu domaćih, ali je pomoćni sudija signalizirao ofsajd. Međutim, poslije gledanja usporenog snimka u TV prenosu jasno se vidi da nedozvoljene pozicije nije bilo. Naravno, sudije u 1. CFL nemaju mogućnost da provjere sporne situacije s obzirom da u Crnoj Gori i dalje nema VAR tehnologije.

>>> FOTO Pogledajte sporni momenat na meču Dečić – Sutjeska

SEMAFOR

Jedinstvo – Arsenal 3:2 (3:1)

Juković 18, Korać 27, Čepić 43 – Manojlović 6(p) – Kordić 80

Jezero – Bokelj 0:0

Otrant – Mornar 1:2 (1:0)

V. Rudović 11 – Vujačić 84, Kaluđerović 86

Dečić – Sutjeska 0:0

Petrovac – Budućnost (odgođeno)

Standings provided by Sofascore
970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare