KOTORANI DOČEKUJU PRIMORJE

“Odlučni smo da pobijedimo, pozivamo navijače da nas podrže”

Foto: VPSCG

Vaterpolisti Primorca spremni su za novi izazov kada je Regionalna liga u pitanju. Kotorani će se u 2. kolu sastati sa riječkim Primorjem i pokušati da dođu do prve pobjede u takmičenju.

Trener Vjekoslav Pasković svjestan je kvaliteta protivnika, ali priželjkuje dobru partiju i premijerni trijumf.

Očekivanja su da pružimo jednu dobru partiju i upišemo prvu pobjedu. Igramo protiv nezgodnog protivnika koji je u prvom kolu iznenadio jednog od favorita lige, ekipu Radničkog iz Kragujevca, i to nas poziva na oprez i ozbiljan pristup od samog starta utakmice“, rekao je Pasković.

Kako je ranije dogovoreno, Primorac svoje domaće utakmice protiv hrvatskih klubova igra van Kotora.

Igramo na neutralnom terenu u Budvi i pozivam sve navijače da podrže ekipu u drugom kolu Jadranske lige“, zaključio je Pasković.

Golman Franćesko Masaro respektuje protivnika, ali je odlučan u namjeri da njegov tim pobijedi. Takođe smatra da bi navijači mogli da odigraju veliku ulogu u tom duelu.

Nakon otprilike dvije sedmice mukotrpnog rada, igramo drugu utakmicu Regionalne lige protiv Primorja iz Rijeke. Primorje smatram mladom i talentovanom ekipom koja je prošle godine stigla do finala Evrokupa, a ove godine je pobijedila moćni Radnički u svojoj prvoj utakmici Regionalne lige. Stoga, iako je Primorje vrlo cijenjen protivnik, na ovaj meč dolazimo spremni i odlučni da pobijedimo. Biće to odlična utakmica. Nadam se da ću vidjeti bazen prepun navijača Primorca, jer sam uvjeren da ćemo uz njihovu podršku i energiju uspjeti upisati tri boda”, rekao je italijanski čuvar mreže.

Utakmica Primorac – Primorje na programu je u petak od 18 časova.

Standings provided by Sofascore
970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare