POČINJU PRIPREME

Sokolovi pod Goricom

Camaj je u prošlom ciklusu pogodio protiv Velsa, Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport
Camaj je u prošlom ciklusu pogodio protiv Velsa, Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Naivnim porazom od Islanda u Rejkjaviku (2:0) i nezasluženim od Velsa u Nikšiću (1:2) – tako je fudbalska reprezentacija Crne Gore otvorila Ligu nacija, ujedno i prve takmičarske mečeve pod dirigentskom palicom Roberta Prosinečkog.

Hrvatski stručnjak je prije deset dana objavio spisak igrača koji će konkurisati za novembarske duele u Samsunu i Kardifu, a već danas “Hrabri sokolovi” počinju sa pripremama – treniraće od 17 sati na Gradskom stadionu u Podgorici.

Baš kao i u proteklom septembru, kadrovska situacija nije se popravila – zbog povrede otpao je Stefan Savić, uz njega i Marko Vešović i Vasilije Adžić, Prosinečki za ovu akciju nije računao na Novicu Erakovića i Viktora Đukanovića, ali hrabri povratak centralnih vezista – Marka Jankovića i Edvina Kuča.

<<< Prosinečki objavio spisak za nastavak Lige nacija, nema Savića, Đukanovića…

Nakon današnjeg treninga na našem najvećem stadionu, od ponedjeljka do srijede crnogorski fudbaleri pripremaće se u svojoj bazi, Trening kampu na Starom aerodromu, dok ih u četvrtak ujutro očekuje put za Samsun, a u petak utakmica sa Turskom.

Plan je da Robert Prosinečki sa svojim izabranicima u subotu odradi trening u Podgorici, a već u nedjelju novo putovanje – Kardif i meč sa Velsom u ponedjeljak.

Do predstojećih akcija očekuju se dvije stvari – prva da selektor dopuni spisak igračima iz domaćeg šampionata, te da svi pozvani ostanu zdravi i spremni za teške izazove…

Standings provided by Sofascore
970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare