MILIJA SAVOVIĆ PRED DERBI

“Nadam se značajnoj podršci navijača, želimo da pobijedimo”

Foto: FSCG

Sjutra od 19 časova Gradski stadion u Nikšiću biće poprište duela dva najveća crnogorska fudbalska kluba – Sutjeske i Budućnosti. Meč se igra u okviru 11. runde Prve fudbalske lige Crne Gore.

Iako raspoloženje u dva tabora nije ni blizu isto s obzirom da je Budućnost ubjedljivi lider dok Sutjeska želi da uhvati ritam koji bi je vinuo u gornji dom tabele – u derbiju se nikada ne zna.

Trener Nikšićana, Milija Savović, nada se da će navijači prepoznati momenat i u velikom broju podržati njegovu ekipu.

“Najljepša utakmica u crnogorskom fudbalu, nadam se da će ambijent biti kvalitetan, popunjene tribine i da ćemo imati značajnu podršku naših navijača u ovom derbiju. Želimo da damo svoj maksimum i da uspijemo i da pobijedimo”, rekao je šef struke Sutjeske.

Foto: FSCG

Problema sa povredama nemaju, ali je Srđan Krstović, koji je važan šraf u igri Sutjeske, zaradio žuti karton protiv Dečića (0:0) u prošlom kolu, pa ga na derbiju neće biti.

“Zdravstveno su svi dobro, ali imamo problema sa kartonima. Preciznije Srđan Krstović je protiv Dečića dobio žuti karton koji ga je eliminisao sa ove utakmice, dok su ostali svi na raspolaganju. Pokušavamo u ovom kratkom periodu između utakmica da ih oporavimo da svi budu odmorni i spremni za derbi”, zaključio je Savović.

>>> “Derbi je uvijek nepoznanica, skromni smo i oprezni”

SEMAFOR, 11. KOLO

15.00h Arsenal – Dečić

16.00h Bokelj – Jedinstvo

18.00h Otrant – Petrovac

18.00h Mornar – Jezero

19.00h Sutjeska – Budućnost

Standings provided by Sofascore
970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare