POTVRDIO FOTOGRAFIJOM

Udarac za Real – teška povreda Karvahala

Karvahal minimum osam mjeseci van terena, Foto: IMAGO/Alberto Gardin/IMAGOSPORT/Pixsell
Karvahal minimum osam mjeseci van terena, Foto: IMAGO/Alberto Gardin/IMAGOSPORT/Pixsell

U meču 9. kola španske Primere Real Madrid je pred svojim navijačima savladao Viljareal 2:0, ali nije se mnogo slavila pobjeda na “Santjagu Berbanbeu”, razlog je teška povreda Danija Karvahala.

Iskusni desni bek, koji je prošle sezone bio ključni fudbaler u osvajanju Lige šampiona, ali i podizanju pehara Evropskog prvenstva sa reprezentacijom Španije, u drugom minutu sudijske nadoknade nezgodno je udario u protivničkog napadača Žeremija Pina i uz bolni krik napustio teren.

Odmah su se primijetile i suze na licu 32-godišnjeg desnog beka, zabrinuti su bili igrači oba tima, a strateg Reala, Karlo Anćeloti je nakon utakmice istakao da je Karvahal doživio tešku povredu.

Kada se stabilizovao i suzbio emocije, Karvahal se fotografijom putem društvene mreže Instagram obratio javnosti i potvrdio crne slutnje…

“Potvrđena mi je ozbiljna povreda ukrštenog ligamenta. Moram na operaciju i neću igrati nekoliko mjeseci. Već se radujem početku oporavka i da se vratim kao zvijer. Hvala svima na porukama, osjećam se jako voljeno”.

Nema sumnje da će Karvahal biti minimum osam mjeseci van terena, alternativa mu je Lukas Vaskez, a mediji u Španiji ističu da će Real reagovati tokom zimskog prelaznog roka i pokušati da angažuje još jednog desnog beka.

970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare