NAKON POVREDE ZAPATE

Baloteli na meti Bikova

Baloteli, Foto: Adana Demirspor
Baloteli, Foto: Adana Demirspor

U utakmici protiv Intera jednu od najtežih sportskih povreda doživio je napadač Torina Duvan Zapata – ruptura prednjih ukrštenih ligamenata koljena. Već sada je jasno da će iskusni 33-godišnji Kolumbijac propustiti skoro čitavu sezonu, a to je upalilo alarm i u kancelariji uprave Bikova.

S obzirom da je Zapata prošle takmičarske godine potpisao 12 golova u Seriji A, a u tekućoj već tri, nema sumnje da će čelnici Torina pokušati da mu nađu zamjenu.

Italijanska La Stampa nagovještava eventualni povratak Marija Balotelija! Temperamentni fudbaler je posljednji put igrao na Čizmi u dresu Monce koja je u sezoni 2020/21 bila član Serije B. Nakon toga, 34-godišnji špic nastupao je fantastično u Turskoj za Adanu i postigao 18 ligaških golova, kratko je bio u švajcarskom Sionu, a prošlu sezonu takođe proveo u Adani i na 16 mečeva postigao 7 pogodaka.

“Popularni Balo je jedno od imena koje su u Torinu spomenuli agenti i posrednici. Slobodan je igrač, trenutno je u Breši gdje trenira i nada se pozivu italijanske ekipe iz Serije A”, pišu Italijani.

Ipak, nekadašnji član Intera, Mančester sitija, Milana, Liverpula, Nice, Marseja i Berše nije jedini kandidat. Za mjesto upražnjeno povredom Zapate figuriraju iskusni francuski napadač Visam BenJeder, prekaljeni Čupo Moting i Nigerijac Isak Sukses.

Standings provided by Sofascore
970x250
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare