Radulović: Pozvana grupa spremna da odgovori izazovima

Foto: FSCG

Reprezentacija Crne Gore odigraće 17. juna meč trećeg kola kvalifikacija za EURO 2024 u kojem će se sastati sa reprezentacijom Mađarske. Pored toga, “hrabri sokoli” odigraće i prijateljski meč sa Češkom.

>>> Radulović otkrio karte za Mađarsku i Češku

Nakon što je objavio spisak, selektor naše reprezentacije, Miodrag Radulović izjavio je da vjeruje u tim i da je izabrana grupa spremna za pruži svoj maksimum.

Igramo protiv još jednog od favorita grupe i želimo da, rezultatski, ostvarimo više nego u meču sa Srbijom. Upravo ta utakmica treba da nam bude smjernica kako treba da igramo. Želimo da nadogradimo tu igru, dodamo kvalitet više kako bismo došli do željenog rezultata. Junski termin je uvijek neugodan, ali imamo dobro iskustvo iz prošle godine i trudićemo se da ponovimo dobre partije. U svakom slučaju, uvjeren sam da je pozvana grupa igrača više nego spremna da odgovori izazovima utakmice kao što je ova sa Mađarskom.”

U dosadašnjem toku kvalifikacija naša reprezentacija je pobijedila Bugarsku u gostima (1:0) a “Pod Goricom” doživjela poraz od Srbije (2:0) i trenutno se nalazi na trećoj poziciji sa tri osvojena boda.

970x250