Krstajićeve glavobolje oko sastava – otpao kapiten Ludogoreca!

Krstajić ne može da računa na iskusnog defanzivca, FOTO: Twittter

Mladen Krstajić, selektor Bugarske, reprezentacije koja će na startu kvalifikacija za EURO 2024 igrati protiv Crne Gore ima problema sa sastavom

Miodrag Radulović ne može da računa na standardnog vezistu Marka Jankovića, povrijeđeni su još golman Matija Šarkić i napadač Uroš Đurđević, a protiv Bugarske u kombinaciji za tim nije ni Žarko Tomašević koji “vuče” suspenziju, odnosno crveni karton iz meča sa Finskom.

Međutim, daleko od idealne situacije je i Mladen Krstajić! Selektor Bugarske, reprezentacije koja je prvi rival “hrabrih sokola” u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Nekadašnjem strategu Srbije sa spiska su ranije otpali Dominik Jankov, Dimo Krastev i Ilijan Stefanov, a sada i Anton Nedjalkov!

Riječ je o iskusnom lijevom beku Ludogoreca, ujedno i kapitenu bugarskog šampiona. 29-godišnji defanzivac, koji je odigrao 28 utakmica za nacionalni tim, požalio se na povredu pete u meču sa Hebarom.

Bugarski mediji tvrde da će medicinski tim uraditi sve kako bi Nedjalkova uspio da osposobi za meč 2. kola kvalifikacija protiv Mađarske.

Podjsetimo, Crna Gora i Bugarska igraju u petak u Razgradu. U kvalifikacionoj grupi još su Srbija, Mađarska i Litvanija.

970x250