Šampion bez pobjede u Skadru

FOTO: FK Budućnost
FOTO: FK Budućnost

Čekajući novog trenera i novog sportskog direktora fudbaleri Budućnosti odradili su generalnu probu pred početak prvenstva gdje će braniti titulu prvaka Crne Gore – Podgoričani su u Skadru igrali 1:1 sa Vlaznijom.

“Plavi” su u 12. minutu primili gol, ali svega četiri minuta kasnije novajlija Ognjen Gašević je poravno i to se ispostavio kao konačan rezultat u Albaniji.

U nastavku je bilo mnogo prilika na obje strane, posebno se Budućnost ispromašivala u drugom poluvremenu gdje je čak tri puta tresla okvir – Sekulić i Vuković pogodili su stativu, a Ceklić prečku.

Plavi su počeli u sastavu: Dragojević, Almeida, Dakić, Vladan Adžić, Ražnatović, Mirković, Sekulović, Brnović, Gašević, Grbić i Sekulić, a priliku u drugom dijelu su dobili Pavličić i Ignjatović od 46, Perišić, Vasilije Adžić, Mrvaljević, Dašić i Pavlovski od 63, a Novović, Ceklić, Tomašević i Vuković od 74. minuta.

Budućnost naredne subote, 22. jula u 20.00 sati, igra protiv OFK Mladost DG na otvaranju domaćeg šampionata, dok se evropski izazov čeka 26. jula u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.