Evo gdje možete gledati Sutjesku (na internetu)

Bez TV prenosa Sutjeske. Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Sutjeska večeras od 20:45 igra u gostima protiv Kosmosa revanš 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

>>> Božo Marković prekinuo mučenje Sutjeske pred bunkerom Kosmosa

Nikšićki klub putem društvenih mreža obavijestio je javnost, a prije svega sopstvene navijače, gdje mogu gledati TV prenos večerašnje utakmice.

“Direktan prenos revanš utakmice 1. kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija Cosmos – Sutjeska biće realizovan na online platformi fudbalske asocijacije San Marina – www.titani.tv, Za gledanje utakmice potrebna je (besplatna) registracija na sajtu www.titani.tv sa validnom email adresom“.

I dok često govorimo/pišemo o izuzetno niskom nivou našeg fudbala, ne možemo da se ne zapitamo kakav taj isti crnogorski fudbal ima status u medijima, u ovom slučaju televizijskih, pa se evropska utakmica jednog vicešampiona države u fudbalu mora loviti po internetu.

Tu je i konferencija za novinare tivatskog Arsenala od juče, uoči revanša protiv jermenskog Alaškerta, na kojoj je bio prisutan tek jedan novinar. I to novinar Lob Sporta.

>>> LOB SPORT jedini na presu pred istorijski meč Arsenala

Nije baš za pohvalu, naprotiv, već za objektivno razmišljanje u kojem smjeru, pored fudbala, ide i naša branša. Kao najmlađi sportski mediji u Crnoj Gori trudimo se da odgovornost i profesionalizam pokažemo, pa ćemo na to i ukazivati. Sve češće i češće u budućnosti.

>>> Božo Marković: Prva utakmica je bila za nauk, u San Marinu bićemo bolji

1 komentar
S najviše glasova
Najnovije Najstarije
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare