Milinković: Rezultat nam pruža nadu, svi smo uz Dakića

Mladen Milinković

Budućnost će s golom minusa dočekati Strugu 1. avgusta u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

>>> Ibraimi presudio blijedoj Budućnosti

Nakon utakmice novi-stari trener plavo-bijelih Mladen Milinković podijelio je utiske nakon poraza (1:0) na Biljaninim izvorima u Ohridu.

“Rezultat je ono što nam daje za pravo da se nadamo, da vjerujemo da pred našim navijačima i na našem stadionu, da možemo izboriti plasman u sljedeće kolo”, započeo je Milinković, koji je susret gledao sa tribina.

Podgorički sastav igrao je bezidejno i stegnuto, naročito u prvom poluvremenu.

“Sigurno da prvo poluvrijeme nije bilo onako kako smo željeli, ali i pored toga, kod rezultata 0:0, imali smo neke dobre situacije u kojima smo morali mnogo bolje da reagujemo i da kaznimo greške protivnika. Primili smo taj gol iz jedne individualne greške, ali bih želio da ne svaljujemo pritisak na našeg mladog štopera. Jednostavno, i to je proces odrastanja. Boli nas svakako, ali je njemu najteže. Svi smo tu da stanemo iza njega i da mu pomognemo u ovom momentu“, naglasio je strateg Budućnosti.

>>> Igrači Budućnosti nakon poluvremena na raportu kod navijača

U nastavku je ekipa reagovala, poboljšala igru, ali nije uspjela ozbiljnije da zaprijeti domaćinu.

“U drugom poluvremenu viđena je nešto malo bolja igra. Svakako to nije bilo ono što mi želimo. Nadam se da ćemo se, uz dobar rezultat u revanšu, pokrenuti i iz utakmice u utakmicu biti sve bolji”, zaključio je Milinković.

Revanš se igra pod Goricom 1. avgusta od 21 sat. Bolji iz dvomeča u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igraće sa holandskim AZ Alkmarom.

>>> VIDEO Pogledajte reakciju Varvara nakon poraza Budućnosti