Uprava Budućnosti “zacijepila” cijene ulaznica za derbi sa Partizanom

Košarkaši Budućnosti i Partizana odigraće u petak odloženi meč 22. kola ABA lige. Iz kluba iz Njegoševog parka su objavili da će ulaznice za derbi biti puštene u prodaju u srijedu po cijenama od 10, 15 i 20 evra.

Prodaja ograničenog broja ulaznica će se vršiti u srijedu i četvrtak od 10 od 18 časova, kao i u petak od 9 sati do početka meča na biletarnici Sportskog centra “Morača”. Trebovane i rezervisane karte se mogu preuzeti u istom periodu na biletarnici SC “Morača”, naveli su u saopštenju iz Budućnosti.

Derbi je derbi i “Morača” će u petak sigurno biti dobro popunjena. Ipak, postavlja se pitanje da li je uprava crnogorskog šampiona “zacijepila” previsoke cijene karata ako se zna da je najveća dvorana u državi u većini ovogodišnjih mečeva “zjapila” praktično prazna. Uz to, “plavi” ove sezone ne blistaju, rezultati su ispod standarda na koji su navijači navikli u protekloj deceniji, a duel sa Partizanom dolazi nakon neugodnog poraza od Borca i rastanka sa trenerom Vladimirom Jovanovićem.

Utakmica sa crno-bijelima rezultatski nije važna Podgoričanima. Novi trener Budućnosti Petar Mijović će znati da mu pobjeda na prvom meču od povratka na klupu “plavih” ne donosi ništa osim prestiža, dok je ekipi Željka Obradovića trijumf neophodna za prvu poziciju i prednost domaćeg parketa u plej-ofu što u doigravanju ABA lige ima ključnu ulogu.

Meč Budućnost – Partizan je na programu u petak od 19 časova.