“Spremni smo za pobjede”

Miodrag Radulović optimističan: Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Fudbalska reprezentacija Crne Gore u nedjelju 3. septembra od 19:00 na Trening kampu FSCG-a kreće s pripremama za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

>>> Pogledajte spisak Hrabrih sokola za Litvaniju i Bugarsku

Posjetimo, Hrabri sokoli 7. septembra u 4. kolu gostuju Litvaniji na stadionu Darius Gireno u Kanuasu od 18:00. Tri dana kasnije, u istom terminu, dočekuju Bugarsku na Gradskom stadionu u Podgorici u sklopu 5. kola grupe G.

“Očekuju nas dvije veoma teške utakmice koje su, ujedno, najvažnije u ovom takmičarskom ciklusu. Na polovini smo kvalifikacija, imamo šanse za osvajanje jednog od prva dva mjesta u, kako su dosadašnji rezultati pokazali, ujednačenoj grupi i želimo do kraja da se borimo sa veoma jakim rivalima za plasman na Evropsko prvenstvo”, naglašava selektor Miodrag Radulović.

Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Pred našom reprezentacijom su, bez ikakve sumnje, imperativi pobjeda u septembarskim izazovima. Toga je itekako svjestan i selektor.

“Upravo zbog toga naredne dvije utakmice imaju ogroman značaj. Ukoliko uspijemo da osvojimo svih šest bodova stavljamo se u gotovo ravnopravnu poziciju sa rivalima uoči finiša kvalifikacija, što nam je i bio cilj kada smo počinjali ovaj ciklus. Spremni smo i maksimalno motivisani da u septembarskim mečevima savladamo Litvaniju u gostima i Bugarsku pred našim navijačima”, poručuje Radulović.

Nakon utakmica sa Litvanijom i Bugarskom, naša selekcija 17. oktobra gostuje Srbiji. Potom 16. novembra dočekuje Litvaniju, dok u posljednjem kolu ide na noge Mađarskoj 19. novembra.

Standings provided by Sofascore
970x250