Tri elementa potrebna za pobjedu protiv Jedinstva

Sekulić protiv Jedinstva. Foto: FSCG

Budućnost sjutra od 19:00 gostuje Jedinstvu u Bijelom Polju u sklopu 7. kola CFL-a.

Aktuelni šampion sa 11 bodova dijeli prvo mjesto zajedno sa Jezerom i Petrovcem, dok Dečić ima bod manje.

Tim Mladena Milinkovića nikada nije izgubio u Bijelom Polju, uz 10 utakmica, osam pobjeda i dva remija.

Rekao sam na početku sezone da svaki protivnik zaslužuje maksimalno poštovanje i respekt. Jedinstvo je prethodne sezone bilo hit prvenstva, a mislim da su u aktuelnoj zaslužili da osvoje više bodova nego što su osvojili do sada“, ističe Balša Sekulić, koji očekuje popunjene tribine.

Draž je kada igramo pred punim tribinama, a Jedinstvo kod kuće uvijek ima sjajnu podršku, koja im je iz utakmice u utakmicu vjetar u leđa. Znamo da će da bude teško, ali na nama je da ispunimo svoj cilj. Moramo da budemo koncetrisani, direktni i ujedinjeni. Samo tako možemo doći do tri boda, koja bi nam dala dodatni elan za rad tokom pauze“.

Šef stručnog štaba Mladen Milinković se od povratka u Podgoricu raduje pauzi u šampionatu, kako bi imao vremena i prostora da radi još jače i više sa plavim prvotimcima.

Trenutno je najbitnije da na pravi način odradimo utakmicu u Bijelom Polju i ostvarimo pozitivan rezultat, a što se tiče igre – uvijek ima prostora za napredak. Iskreno, mislim da izgledamo mnogo bolje nego na početku sezone, to je plod timskog rada, a vjerujem da će šef sa stručnim štabom tokom pauze sprovesti u djelo sve planove i da ćemo biti bolji“, jasan je 25-godišnji centarfor.

Sekulić je do sada u prvenstvu postigao jedan gol (protiv Sutjeske), dok se dva puta upisao u strijelce protiv Podgorice (4:0) za plasman u četvrtfinale Kupa.

Svakom fudbaleru su važni golovi, a posebno nama koji igramo na poziciji koja to zahtjeva. Jednostavno, napadač živi od golova i najljepše se osjeća kada pogađa. Vjerujem u sebe i ekipu, znači mi dobra atmosfera u klubu, kao i podrška cijelog tima. Jednostavno, fudbal je timski sport, a zdrav kolektiv je osnov svega“, zaključuje napadač.

Standings provided by Sofascore
970x250