“Uspjeh koji smo mogli samo da sanjamo”

Foto: printscreen

Veliki uspjeh ostvario je danas Miloš Milenković u Netanji. Crnogorski plivač je oborio državni rekord u disciplini 50 metara delfin sa vremenom 24.28 sekundi i plasirao se među 16 najboljih takmičara na Svjetskom prvenstvu za juniore. Milenković je ujedno postao prvi plivač iz Crne Gore koji se plasirao u polufinale nekog velikog takmičenja.

>>> Istorija: Milenković u polufinalu SP

Nacionalni trener Danijela Franeta nije krila zadovoljstvo Milenkovićevim rezultatom.

Istorijski dan za crnogorsko plivanje, ne samo zbog Miloševog plasmana u polufinale i obaranja juniorskog i apsolutnog seniorskog crnogorskog rekorda, već zbog činjenice da je ostvario šesto vrijeme na svijetu u juniorskoj konkurenciji u sezoni“, kazala je Franeta.

Milinkovićev trener je navela da je Miloš plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva ostvario nešto što su do sada mogli samo da sanjaju.

Ovo je uspjeh koji smo gradili godinama i konačno se isplatilo. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su vjerovali u Miloša i moj rad. Nadam se da vas nećemo razočarati. Miloš će kao i do sada dati sve od sebe i pokušati da pomjeri granice“, dodala je Franeta.

970x250