“Jednostavno nismo takmičari”

Foto: FSCG

Selektor Miodrag Radulović svjestan je da je fudbalska reprezentacija Crne Gore propustila veliku šansu kako bi ostala u trci za plasman na Evropsko prvenstvo.

>>> VIDEO Černikova strijela ugasila nadu

>>> “Nismo to što mislimo da jesmo, ovo je naša realnost”

Hrabri sokoli odigrali su 2:2 u Kaunasu protiv Litvanije i nakon pet rundi kvalifikacija nada da se može do EURO-a praktično je ugašena.

Odigrali smo onako kako smo i najavili, došli smo da pobijedimo i pokušali da se nametnemo. Protivnik nam je odgovorio na pravi način, a u drugom poluvremenu su izmejen uradile ono što smo i očekivali“, rekao je Radulović.

Turbulentno drugo poluvrijeme viđeno je u Kaunasu. Sve je krenulo poništenim golom Nikole Krstovića nakon intervencije VAR sobe.

To je bila jedna od ključnih stvari. Primili smo gol nakon toga. Uspjeli smo da se vratimo, ali nismo uspjeli da sačuvamo prednost dva minuta i tako prosuli tri zlatna boda. Ovo ne smije da se ispusti. Jednostavno, nismo takmičari“, iskren je bio selektor.

>>> “Morali smo da stanemo na loptu i odigramo mangupski”

Vremena za veliko tugovanje nema, jer već za tri dana u Podgoricu stiže Bugarska.

Ovo moramo da zaboravimo, treba regenerisati ekipu, pokušaćemo da se popravimo. Proradio je napad, vidi se potencijal, ali nismo imali fudbalske momente u defanzivi. Posle Bugarske uslijediće neke dublje analize“, zaključio je Radulović.

970x250