Bokelj ne da prvo mjesto

(foto: FSCG)

Fudbaleri Bokelja zadržali su prvo mjesto na tabeli Druge lige, pošto su u poslednjem meču 6. kola savladali Berane 3:2 (2:1).

Izabranici Slobodana Drašković poveli su u 11. minutu. Dejan Pepić je izveo korner, Fatih Muković bio najviši u skoku i glavom zatresao mrežu.

U 28. minutu polukontra gostiju – nakon centaršuta sa lijeve strane, Đorđe Magdelinić je u petercu glavom spustio loptu Aoiu Asanu, a Japancu nije bilo teško da izjednači rezultat.

Kotorani su nakon toga nastavili sa napadima, Igor Poček se odlično ubacio iza leđa odbrane Beranaca, dobro šutirao, Filip Babović odlično odbranio.

Poček je ipak pogodio u poslednjem minutu prvog poluvremena, kada se na centaršut kapitena Lazara Pajovića spustio praktično na koljena, odlično trznuo glavom i pogodio donji lijevi ugao gola za četvrti gol u sezoni.

>>> Lovćen pred punom tribinom nadigrao Internacional, Otrant i Podgorica se vratili na pobjednički kolosjek

Novo izjednačenje svojim drugim golom u 52. minutu donio je Asano. Beranci su dobili slobodan udrac iskosa sa lijeve strane. Uroš Bulatović je centrirao u srce šesnaesterca, a Japanac odlično reagovao.

Ipak, gosti nisu izdržali do kraja. U 82. minutu je Baba Musa Alhasan nabacio loptu sa desne strane na peterac, a rezevista Vladan Kordić glavom donio tri boda lideru.

REZULTATI

Igalo – Grbalj 2:1 (0:0)

Vujičić 46, Vico 81p – Damjanović 73

Iskra – Podgorica 0:1 (0:0)

Orlandić 73

Kom – Otrant 0:1 (0:1)

A. Rudović 47

Lovćen – Internacional 1:0 (1:0)

Kacić 36

Bokelj – Berane 3:2 (2:1)

Muković 11, Poček 45, Kordić 82 – Asano 18, 53

Standings provided by Sofascore
970x250