Došao u Dečić kao “najveće pojačanje”, otišao zbog Mulalića koji ga je “masakrirao”

Kojić prilikom potpisivanja ugovora sa Dečićem sa tadašnjim sportskim direktorom Tuzana, Markom Camajem (foto: FK Dečić)

Posljednjeg dana prelaznog roka 2021. godine je potpisao za Dečić kao najveće pojačanje, trebao je da bude prevaga u napadu na ozbiljne rezultate, jer su vodeći ljudi iz Tuzi polako sklapali ekipu za napad na trofeje.

Titula, Kup, Evropa – te tri stvari su odjednom postale opsesija za Dečić…

Međutim, napustio je klub koji ulaže ogroman novac u posljednje vrijeme poslije samo 10 dana, uprkos dobrom ugovoru koji je dogovorio.

Nemanja Kojić je otvorio dušu – nekadašnji golgeter Partizana i Gazijantepa je gostovao u podkastu “Sportski zid”, nije direktno upirao prstom ni u koga, ali između redova je potvrdio da je Dečić napustio isključivo zbog temperamentnog Edisa Mulalića.

Mulalić (foto: Armin Durgut/PIXSELL)

Otišao sam u Crnu Goru, u Dečić i proveo desetak dana. Draško Božović, koji je proglašen za najboljeg igrača Crne Gore, on i ja dolazimo kao dva najveća pojačanja u klub. Dolazi trener, neću da ga imenujem, frizura bosanska ovako, ‘sikirče’ udareno ovdje, linija ovoliko debela, istetoviran svuda i kaže: “Alo, vas dvojica, ako ste mislili da ćete da igrate ovdje – ne može!”, prisjetio se Kojić, koji je dodao:

Mi došli prvi dan, masakrirao nas, masakrirao nas. I ja došao kod ovog predsjednika, isto bio Albanac, i kažem: “Ne mogu, evo vraćam pare sve, ja ne mogu, majke mi. Ja da trčim dva i po sata svaki dan po dva puta, ne mogu. Vraćam pare i idem kući”.

Kojić je tako bio bivši, a malo poslije njega Tuzi je napustio i Mulalić, jer nije bilo željenih rezultata.

970x250