Dopijeta Milića produbila krizu Koma, Otrant preuzeo lidersko mjesto

Nišimura načeo Igalo (foto: FSCG)

Runda broj devet je krenula, a u prva dva meča dvije pobjede domaćina.

Grbalj je u Radanovićima srušio Kom golovima Save Milića u prvim minutima oba poluvremena. Već u 34. sekundi domaćin je poveo kada se 20-godišnji vezista našao na pravom mjestu i proslijedio loptu u mrežu poslije pokušaja Bojana Pavićevića.

Mirno je bilo do kraja prvog dijela, a onda početak drugog i novi gol Grblja. Primio je Milić loptu na lijevoj strani, namjestio se i dijagonalom pogodio mrežu Koma.

Bila je ovo treća vezana pobjeda Grblja koji je sada treći na tabeli. S druge strane, Zlatičani nikako da izađu iz krize, doživjeli su četvrti poraz u posljednjih šest mečeva (imaju i dva remija).

A u primorskom okršaju na Velikoj plaži partija šaha u kojoj se bolje snašao Otrant koji je upisao treću pobjedu u posljednje četiri utakmice. Goste je načeo Ajumu Nišimura koji je postigao peti gol u sezoni. Miloš Krkotić je poslao sjajnu loptu u prostor, a Japanac se veoma dobro snašao i pogodio praktično iz mrtvog ugla. Tačku na i stavio je Filip Kalačević. Sjajno je domaćin iskoristio kardinalnu grešku gostiju na sredini terena, Anđelo Rudović dobro je pronašao Kalačevića koji je mirno sproveo loptu u mrežu za prvijenac u novoj sezoni.

SEMAFOR

2. CFL, 9. KOLO

Grbalj – Kom 2:0

(Milić 1′, Milić 47′)

Otrant – Igalo 2:0

(Nišimura 74′, Kalačević 90+4′)

Lovćen – Iskra (u toku)

18.00h Podgorica – Berane

20.00h Internacional – Bokelj

Standings provided by Sofascore
970x250