Dečić novi lider, Jezero u posljednjoj sekundi do boda

Foto: FSCG

Poslije remija Rudara i Jedinstva u Pljevljima od 18 časova nastavljeno je 11. kolo 1. CFL.

>>> Duel fenjeraša vrijedan gledanja

Na terenima trening kampa OFK Titograda Dečić je savladao Budućnost sa 2:0 i tako preuzeo lidersku poziciju upravo od aktuelnog šampiona.

Domaćin je načeo šampiona već u 14. minutu. Oliver Šarkić je centrirao po zemlji, a na pravom mjestu bio je Andrej Bajović koji je matirao Đorđija Pavličića.

Bilo je prilika da Budućnost dođe makar boda. Najveća svakako u 68. minutu kada je Veljko Batrović očajno izveo penal koji je prethodno skrivio Stefan Milić nad Vasilijem Adžićem.

Foto: FSCG

Dileme oko pobjednika riješene su u 81. minutu. Adnan Orahovac srušio je Darko Zorića u svom kaznenom prostoru, a sudija Savo Vujović nije imao dilemu, penal za Dečić. Siguran realizator bio je Draško Božović.

Tuzani su meč završili sa igračem manje pošto je u 84. minutu “pocrvenio” Milan Vušurović.

U Beranama, Jezero i Arsenal podijelili su bodove, 1:1. Tivćani su došli u vođstvo u devetom minutu, a strijelac je bio Darko Nikač. Kada se činilo da će Arsenal upisati drugi vezani trijumf uslijedio je šok za izabranike Milije Savovića.

Foto: FSCG

Poslije kornera u prvom minutu nadoknade vremena, Nikola Jovićević je pokušao glavom, a loptu je u svoju mrežu skrenuo Mirko Todorović.

SEMAFOR:

Rudar – Jedinstvo 2:2

Kalezić 8, Pupović 42 – Cvijović 32, Krnić 65

Sutjeska – Mornar 0:1

Dubljević 69

Mladost Lob.bet – Petrovac (u toku)

Standings provided by Sofascore