“Što smo obećali ispunili smo – dali smo sve od sebe”

Radulović i selektor Srbije Stojković (Foto: FSCG)

Ostala je samo teorija. Fudbaleri Crne Gore su u odlučujućem meču za plasman na Evropsko prvenstvo poraženi od Srbije u Beogradu. Selektor Hrabrih sokola, Miodrag Radulović bio je utučen nakon poraza.

Čestitam momcima. Ono što smo obećali ispunili smo – dali smo maksimum. Imali smo dobro prvo poluvrijeme, ali na žalost jednu iznuđenu izmjenu i peh da prvi udarac ka našem golu završi u mreži. Dali smo gol, zaprijetili još jednom do poluvremena. Igrali smo hrabro i dobro, držali kontrolu do 72. minuta. Međutim, vidjeli ste, Srbija je ekipa sa esktra kvalitetom. Kao i u Podgorici smo poraženi zbog individualnog kvaliteta fudbalera Srbije. Kada smo primili drugi gol morali smo da krenemo na sve ili ništa, zbog čega smo brzo primili i treći gol“, rekao je Radulović nakon meča.

>>> LS U BEOGRADU Snovi raspršeni za četiri minuta u ledenom Beogradu

Radulović smatra da su njegovi momci zaslužili više.

Imali smo dosta problema, igrača koji su izašli iz povreda. I pored svih problema smo 72 minuta odigrali kako treba, nismo im dali prostora, ali kada smo izašli iz zone surovo smo kažnjeni. Morali smo da rizikujemo“.

Ostala je našim momcima samo teorija. Moraju dobiti oba meča do kraja (Bugarska i Mađarska), ali i da se nadaju porazima Srbije ili Mađarske od poslednjeplasirane selekcije Bugarske.

Šest bodova je u igri, trudićemo se da osvojimo što više, da se ponovo na pravi način predstaviti fudbalskoj Evropi, zatim da napravimo analizu i vidimo šta dalje“.

Radulović je zahvalio fanovima na podršci.

Hvala navijačima na podršci, mislim da ih nismo razočarali“, zaključio je Radulović.

Standings provided by Sofascore
970x250