FOTO Flensburg odradio trening u Podgorici: Lovćen je borben tim koji ne odustaje

Foto: RK Lovćen

Sve je spremno za rukometni spektakl u Podgorici. Rukometaši Lovćena sjutra će od 20 časova i 45 minuta ugostiti njemačkog velikana, Flensburg, u okviru drugog kola grupne faze EHF Evropske lige.

>>> Flensburg – njemački div sa danskim oružjem

Njemački klub danas je odradio i trening u Bemaks areni koja će biti domaćin spektakla. Svoja očekivanja pred meč iznijeli su Slovenac Blaž Blagotinšek i Holanđanin Kaj Smits.

Blagotinšek očekuje tešku utakmicu i dobru atmosferu.

Očekujemo jaku utakmicu, sigurno će biti puna hala i dobra atmosfera kao uvijek u Podgorici. Imali smo puno utakmica u posljednje vrijeme, ali očekujem dobar i jak meč“, započeo je Slovenac.

Ciljevi Flensburga su najviši, a toga je i on svjestan.

U Flensburgu su ciljevi uvijek najviši, imamo dobru ekipu. Sezona je takođe duga, ima puno utakmica, pa ćemo vidjeti“, zaključio je Blagotinšek.

Foto: RK Lovćen

Smits smatra da Lovćen nema šta da izgubi i zbog toga očekuje da će biti jako težak protivnik.

Svi nas vide kao favorite i to stavlja njih u poziciju da nemaju šta da izgube, tako da mislim da ih to čini jako teškim protivnikom. Moramo biti fokusirani 60 minuta, uraditi dobar posao i odnijeti dva boda sa sobom kući

Holanđanin je prvi put u Crnoj Gori. Dopalo mu se vrijeme u Podgorici, a još jednom je prokomentarisao i Lovćen.

Prvi put sam ovdje, u ovoj areni, Podgorici i Crnoj Gori. Vrijeme je veoma lijepo i to je dobar dio. Što se tiče rukometa, mislim da je Lovćen borben tim koji ne odustaje, agresivni su i kao što sam rekao moramo biti fokusirani i spremni za svih 60 minuta“, završio je Smits.

Standings provided by Sofascore