Vujačić: Najteže je igrati unaprijed dobijene utakmice

Foto: LOB SPORT/ Dejan Lopičić

Crna Gora mora da pobijedi Litvaniju. Zbog sebe, bodova, i navijača pod Goricom. Meč koji je na programu sjutra (četvrtak, 20:45) mnogi smatraju prekretnicom generacije, iako su šanse za plasman na EURO minimalne.

U meču sa Bugarskom Igor Vujačić zaradio je crveni karton, pa je utakmicu protiv Srbije u Beogradu gledao sa tribina, što mu je priznaje teško palo.

Mnogo lakše je na terenu, nego na tribinama. Bilo je teško kada sam gledao utakmicu. Nadao sam se da možemo da izdržimo svih 90 minuta. I dalje imamo šanse, ali moramo biti realni. Ne zavisi sve od nas. To je problem. Mi imamo još dvije utakmice do kraja, posljednja pred našim navijačima. Naša želja da ostvarimo dvije pobjede“, rekao je štoper Sokola.

Smatra igrač Rubina, da podrška sa tribina neće izostati ni ovoga puta.

Uvijek motiv više pred našim navijačima. Da dođu u što većem broju i pruze nam podršku. Biće teže bez Stefana Savića. Momci koji su tu pokazali da može da se računa na njih. Moramo svi biti na nivou. Trudiću se da preuzmem ulogu lidera u odbrani.”

U Kaunasu su tri boda izbijena iz džepa u zadnjim minutima, u Podgorici to ne smije da se desi.

Oni su podigli formu i namučili Mađarsku. U Kaunasu smo vidjeli puno duela. Slična utakmica. Neće se povlačiti, igraćemo jako. Nadam se da ćemo pružiti maksimum i slaviti. Najteže je igrati te unaprijed dobijene utakmice. Moramo biti fokusirani, svih 90 minuta. Vidjeli ste u Kaunasu taj gol može da bude prevaga.

Standings provided by Sofascore
970x250