Džud očarao Mijatovića: “Kao da je tu već deset godina”

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Džud Belingem iz meča u meč oduševljava planetu. Igra engleski reprezentativac kao u transu od kada je stigao u prijestonicu Španije i veoma brzo je izrastao u glavnog igrača Real Madrida. Golovi, asistencije, obaranje brojnih rekorda – učinak Belingema nije prošao nezapaženo ni kod legende madridskog kluba, našeg Predraga Mijatovića koji je pričao za As.

Nevjerovatan je način na koji se prilagodio, kako igra i kako se povezao sa saigračima koji imaju velike karijere, osvojivši pet titula prvaka Evrope. Način na koji je uspio da se poveže sa Real Madridom od prvog minuta govori mi da je veoma inteligentan momak i da je predodređeno da bude fudbaler Reala. I dalje ne mogu da vjerujem da se ovo događa. Dva mjeseca takmičenja, a već igra i ponaša se kao veteran, kao da je tu već deset godina“, rekao je Mijatović.

>>> Hey Jude, uzmi loptu i učini fudbal boljim

Nisu se tu završili hvalospjevi na račun 20-godišnjeg fudbalera koji je u Real stigao iz Borusije Dortmund.

Mi koji smo igrali u ovom klubu znamo koliko je to komplikovano, veoma teško, i to govori mnogo stvari o njemu. Međutim, na mene najjači utisak, osim pogodaka i nastupa, ostavlja njegovo ponašanje i veza sa klubom, navijačima. Nikad niko nije to uspio tako brzo i tako dobro“, nema dilemu rođeni Podgoričanin.

970x250