Bolan rastanak do kojeg je moralo doći

Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost Bemax

Nakon svega što se desilo činilo se da je to neminovno, a danas je stigla i potvrda iz crnogorskog šampiona. Ženski rukometni klub Budućnost Bemax i Milena Raičević sporazumno su raskinuli ugovor.

Kako je saopšteno, bivša kapitenka se obratila zahtjevom za sporazumni raskid zbog prelaska u drugi klub.

>>> Milena Raičević odstranjena iz tima

>>> Bulatović: Medijska hajka na Budućnost, Milena je potpisala ugovor koji se raskida u slučaju trudnoće

>>> Zašto?

Ne želeći da bude prepreka u njenoj daljoj karijeri i angažmanu u novoj sredini, ŽRK Budućnost Bemax donio je odluku da prihvati zahtjev Raičević. Raičević je dobila zeleno svjetlo da bez obeštećenja potraži novu sredinu, a ŽRK Budućnost Bemax joj želi uspjeh u daljoj karijeri“, stoji u saopštenju Plavih.

Neslavan kraj Budućnosti i njene legende koja je u voljenom dresu osvojila 42 trofeja, od kojih su i ona dva Lige šampiona. Da podsjetimo, početkom novembra Upravni odbor je odlučio da oduzme Mileni traku i pošalje je u filijalu. Sve iz razloga što je Raičević tužila klub zbog neisplaćenih zarada u sezoni 2020/21 kada je bila trudna.

Novi šok je uslijedio kada je Bojana Popović (koja je trener i u Budućnosti) odstranila sa spiska igračica za Svjetsko prvenstvo zbog, kako je tada objasnila, izgubljenog povjerenja. Uslijedio je Milenin odgovor koja je istakla da nije znala da je njihov odnos narušen.

Milena je dijete Budućnosti, od 2007. godine bila je dio prvog tima, a samo jednu sezonu provela je van Podgorice – u turskoj Kastamoni u sezoni 2021/22.

970x250