Pomogla je Đokoviću da osvoji Australijan open, ali ne i Modriću da igra meč za trofej

Modrić je pod velikim znakom pitanja za finale Kupa Kralja, ali i polufinale Lige šampiona, FOTO: Twitter
Modrić je pod velikim znakom pitanja za finale Kupa Kralja, ali i polufinale Lige šampiona, FOTO: Twitter

Na stadionu La Kartuha u Sevilji, gdje je nastupala Madona, te “Depeche Mode”, “U2”, “Red Hot Chili Peppers”, “AC/DC”, Brus Springstin i mnoge druge muzičke ikone, igraće se u subotu finale španskog Kupa Kralja.

Real Madrid protiv Osasune – za tim iz Pamplone istorijska utakmica, za “kraljevski klub” prva pod etiketom krucijalnih u tekućoj sezoni.

Međutim, moraće Karlo Anćeloti da miješa karte, jer trenutne prognoze kažu da Luka Modrić neće biti spreman za finale. Zbog povrede prepone lijeve noge kapiten hrvatske reprezentacije propustio je ligaške susrete sa Almerijom i Real Sosijedadom, ali izgleda da terapija nije dala rezultate.

Otišao je Modrić iz Madrida i do Beograda, posjetio poznatu doktorku Marijanu Kovačević koja je u januaru pomogla Novaku Đokoviću da sanira problem butnog mišića i samim tim osvoji Australijan open.

Međutim, posljednje informacije iz tabora “kraljevskog kluba” nijesu optimistične. Španski mediji pomno su pratili posljednji trening Reala tokom kojeg je Modrić praktično imao ulogu epizodiste.

Ukoliko preskoči subotnje finale Kupa Kralja protiv Osasune, uveliko bi se hrvatskom majstoru smanjile šanse i za prvi susret polufinala Lige šampiona, jer će samo tri dana nakon meča u Sevilji ekipa dočekati Mančester siti.

970x250