DRUGA LIGA/24. KOLO

Vodeći dvojac na gostovanjima

Foto: FSCG

Bokelj i Otrant nastavljaju trku u dvoje za prvo mjesto u Drugoj ligi. Kotorani će gostovati na Zlatici, dok će Ulcinjani na stadionu “Mitar Mićo Goliš” igrati protiv fudbalskog vagabunda, Lovćena.

Ulcinjani već 11 mečeva ne znaju za poraz, vezali su tri pobjede, dok su sa druge strane Cetinjani u prošlom kolu na gostovanju u Beranama prekinuli niz od sedam mečeva bez pobjede, računajući i prijateljske mečeve.

Interesantno je da za 180 minuta fudbala Lovćena i Bokelja ove sezone nije bilo golova.

Najstarijem crnogorskom klubu je veliki hendikep što u svakom kolu gostuju, odnosno uvijek su domaćini na nekom drugom stadionu.

Čini se da teži zadatak čeka Kotorane, iako je Kom vezao dva poraza.

Prvi meč dva rivala u tekućoj sezoni na Zlatici završen je remijem (1:1), dok je Bokelj na svom terenu slavio 2:0.

Foto: FSCG

Kiks vodećeg dvojca ćeka Podgorica. Lješkopoljci su u prošlom kolu prekinuli niz od tri meča bez pobjede, zbog kojeg su skliznuli sa vrha, a danas gostuju Grblju.

Klub iz Radanovića je siguran, između zone baraža za plasman u elitni rang i selidbu u najniži rang i četiri meča ne zna za slast pobjede.

Prvi meč dva rivala u sezoni na primorju završen je bez pobjednika (2:2). Podgorica je na svom terenu slavila 3:0.

Iskra dočekuju “fenjeraša” Berane, koga je savladala oba puta ove sezone minimalnim rezultatom 1:0.

Eventualnom neuspjehu Danilovgrađana nada se Internacional, kako bi se uključio u borbu za opstanak. Podgorički tim je nakon solidnog starta sezone vezao devet mečeva bez pobjede, gdje imaju čak šest poraza. Poslednji put je Internacional slavio upravo protiv današnjeg rivala, Igala, 22. oktobra sa 3:2. Domaćin tog duela bio je Internacional, a meč u Igalu, na startu sezone, takođe je pripao domaćinima (2:1).

SATNICA

15.00h Igalo – Intenacional

15.00h Grbalj – Podgorica

15.00h Lovćen – Otrant Olimpik

15.00h Iskra – Berane

15.00h Kom – Bokelj

Standings provided by Sofascore
970x250