PODACI ZA PONOS KLUBA

Podgorička Budućnost

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Konačno se razvedrilo u taboru aktuelnog šampiona Crne Gore – Budućnost je upisala prvu pobjedu u drugom dijelu sezone i to na senzacionalan način trijumfom 6:0 nad tivatskim Arsenalom u Podgorici.

Tako je tim Mladena Milinkovića odgovorio pritisku pod kojim su bili Plavi nakon što je Dečić prenoćio na +4.

<<< Egzibicija Sekulića i Budućnosti – Arsenal stradao pod Goricom

Da Podgoričani izlaze iz krize loših rezultata osjetilo se još u najvećem crnogorskom derbiju koji je prošlog vikenda završen bez pobjednika u Nikšiću, ali je Budućnost imala daleko izglednije prilike od Sutjeske.

Zato je protiv Arsenala promašivanju šansi došao kraj…

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

U startnih jedanaest domaćina nije bilo niti jednog stranca – Đorđije Pavličić, Ivan Bojović, Adnan Orahovac, Bodin Tomašević, Ognjen Gašević, Miloš Raičković, Miloš Brnović, Milan Vukotić, Petar Grbić, Igor Ivanović i Balša Sekulić.

Iz startne postave čak devet fudbalera prošlo je školu Budućnosti, odnosno svi osim Igora Ivanovića koji je ponikao u spuškoj Zori i Ognjena Gaševića koji je igrao za mlađe kategorije OFK Titograda.

Praktično je devet fudbalera iz Podgorice, osim Sekulića i Ivanovića

Trener Mladen Milinković je imao prostora da predstavi i buduće projekte crnogorskog šampiona – u nastavku su ušli 16-godišnji Lazar Savović i 17-godišnji Andrej Kostić.

Sve u svemu, noć pod Goricom po ukusu navijača Budućnosti. U svakom smislu…

970x250