VIDEO

Ludnica na ulicama Barselone, pola navijača nema ulaznice

Foto: X

Revanš mečevi Lige šampiona uvijek donose uzbuđenja na terenu, a pored igrača kao glavnih aktera, tu su i navijači, bez kojih fudbal ne bi bio to što jeste.

Utakmica Barselone i Napolija privkula je veliku pažnju, a rezultat iz prvog meča je 1:1, pa ćemo zasigurno na terenu gledati ofanzivni okršaj šampiona Španije i Italije.

Pored toga, “goreće” i na tribinama sudeći po cjelodnevnoj paradi Barsinih pristalica koji zagrijavaju atmosferu pred meč odluke.

Kao što je i očekivano, sa druge strane, najvatreniji navijači Napolija pristigli su u Kataloniju kako bi bodrili svoje ljubimce. Prema raspoloživim informacijama preko pet hiljada Napolitanaca je došlo u Barselonu, a karata je svega 2600.

Iz redova Blaugrane najavili su pojačane mjere obezbeđenja na ulazu, da im se ne bi dogodio “novi Frankfurt” kada su navijači njemačkog kluba okupirali gotovo čitav Kamp Nou.

Zanimljivo je definitivno u Barsi tokom cijelog dana, pojedini navijači i jednog i drugog kluba družili su se u čuvenoj Rambla del Raval ulici, pa nema razloga da ništa lošiju atmosferu ne očekujemo na Monžuiku, a na igračima Barse i Napolija je da ovoliko interesovanje opravdaju.