ŽUTI SJUTRA DEBITUJE

Robijev motivacioni govor Sokolima: “Žrtvovanje je moć za uspjeh”

Robert Prosinečki sjutra (četvrtak, 19.00h) debitovaće na klupi našeg nacionalnog tima – Crna Gora će u Antaliji odigrati prijateljski susret sa Bjelorusijom, a u ponedjeljak će, takođe u Turskoj, protivnik biti Sjeverna Makedonija.

Legednarni Hrvat odradio je prvi trening sa Sokolima, imao je i sastanak koji je prošao u znaku motivacionog govora nekadašnjeg fudbalera madridskog Reala i Barselone.

“Žrtvovanje jednog za drugog – to je ta moć. Ti se žrtvuješ za djecu, ti za mamu i tatu, svi se žrtvujemo za nešto. Samo da se žrtvujemo ovdje kad izađemo na teren, da budemo tu svi zajedno i jedan za drugog. E, onda mislim da naša reprezentacija može puno”, govorio je Prosinečki crnogorskim fudbalerima na video snimku koji je putem društvenih mreža plasirao naš Savez.

<<< FOTO Prosinečki u Sokolovom gnijezdu

<<< VIDEO Trening u Antaliji

<<< “Već usavršavamo novi sistem – svaka utakmica je bitna”

Prosinečki ima selektorsko iskustvo. Ranije je predvodio Azerbjedžan i Bosnu i Hercegovinu. Nakon kampa u Antaliji, reprezentacija će ponovo biti na okupu u junu kada će sparingovati sa Belgijom i Gruzijom, a prve takmičarske mečeve odigraće u septembru na startu Lige nacija rival je Island, protivnici u grupi još su Turska i Vels.

970x250