BUDUĆNOST POTVRDILA

“Mladene hvala, Ivane dobrodošao”

Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Uprava Budućnosti sinoć je smijenila Mladena Milinkovića, a jutros postavila Ivana Brnovića za novog šefa stručnog štaba aktuelnog prvaka Crne Gore.

Zvanična potvrda upravo stiže i sa adrese podgoričkog kluba…

<<< Mladost Lob.bet koštala posla Mladena Milinkovića

<<< Ljudi koji su tek ponekad svratili do stadiona smijenili Milinkovića

<<< Ivan Brnović trener Budućnosti!

“Fudbalski klub Budućnost obavještava javnost da se rastao od doskorašnjeg trenera Mladena Milinkovića, te da je na mjesto novog šefa stručnog štaba imenovan Ivan Brnović.

Milinković se prethodnog ljeta vratio u naš klub, vodio ekipu do jesenje titule, a rastanak je uslijedio nakon lošijih rezultata u drugom dijelu sezone i uslijedio je raskid saradnje. Budućnost Mladenu Milinkoviću želi sve najbolje u nastavku karijere!

Sa druge strane, sa Ivanom Brnovićem je dogovoren ugovor do kraja sezone 2024/2025. i 48-godišnji strateg se vraća u klub gdje je već radio kao trener mlađih kategorija.

Pored Omladinske škole Budućnosti, Brnović je na početku karijere bio trener Crvene stijene, vodio je još Igalo, Cetinje, Petrovac, usavršavao se u Kini i Južnoj Koreji, a u aktuelnoj sezoni je sa Jezerom postao najveći hit domaćeg takmičenja, ostavivši tim iz Plava u istorijskoj borbi za Evropu, obezbijedivši tome klubu istorijski plasman u polufinale Kupa.

Klub se još jednom zahvaljuje Mladenu Milinkoviću na svemu učinjenom, a novom treneru želi puno sreće i uspjeha na novom zadatku”, stoji u saopštenju Budućnosti objavljenom na sajtu.

Brnović će debitovati u utorak na DG areni u derbiju protiv Dečića.

Standings provided by Sofascore
970x250