2.CFL / 28. KOLO

Bokelj mukom zadržao prvo mjesto

Foto: FSCG

Uzbuđenja nije manjkalo u 28. kolu Druge lige Crne Gore. Najinteresantnije je svakako bilo u Radanovićima gdje je vodeći Bokelj gostovao Grblju i slavio nakon preokreta, 3:1.

Nula je stojala na semaforu, a sve bitno pomena desilo se u posljednjih pola sata. Prvo je domaćin šokirao golom Nikole Stanišića, ali samo dva minuta kasnije poravnanje je donio sa bijele tačke Dejan Pepić.

Bio je to znak za lidera tebele da doda gas, a strijelac prvog gola asistirao je kod drugog, kada je sa golom spojio Vladana Kordića.

Tačku na meč postavio je Nikola Vukčević solo bravurom i postavio konačnih 3:1, a Vukčević pokazao da je uformi sa svojim trećim golom na dva posljednja meča.

Na stadionu Solila Igalo je remiziralo sa Iskrom 1:1. Ognjen Rolović je sa penala doveo domaćina u vođstvo, a Ivan Alehandro More spasio je Danilovgrađane i označio podjelu bodova.

Na stadionu Mitar Mićo Goliš Lovćen je slavio nad Komom 2:1. Benjamin Kacić bio je dvostruki strijelac, u devetom i 57. minutu, dok je jedini gol za Zlatičane postigao Tejiri Moses Opeke.

SEMAFOR

Grbalj – Bokelj 1:3

Stanišić 68, Pepić 70, Kordić 81, Vukčević 90+

Igalo – Iskra 1:1

Rolović 57, More 60

Lovćen – Kom 2:1

Kacić 9, 57, Opeke 40

Internacional – Berane 0:0

Podgorica – Otrant 0:2

Škrelja 47, Rudović 90+

970x250