DINO RADONČIĆ

“Šamar od Grčke došao u pravom momentu”

Foto: FIBA

Košarkaši Crne Gore nisu dozvolili da potonu poslije debakla koji su doživjeli protiv Grčke na startu Akropolis kupa sinoć (86:57). Tim Boška Radovića večeras je savladao izuzetno kvalitetne Bahame sa 93:80.

>>> Simonović i Vučević povukli Crnu Goru ka velikom preokretu

Poslije meča Dino Radončić bio je zadovoljan pobjedom pred put u Letoniju gdje Crvene očekuje turnir kvalifikacija za Olimpijske igre. Smatra da je “šamar” od Grčke došao možda i u pravom momentu.

“Trebala nam je pobjeda pred turnir u Letoniji. Savladali smo selekciju Bahama koja u sastavu ima tri NBA igrača. Poraz od Grčke, odnosno šamar koji smo dobili, možda je došao u pravom momentu. Pokazali smo reakciju protiv Bahama, a očekujem mnogo bolja izdanja na turniru u Rigi. Sada su sve misli usmjerene ka duelu sa selekcijom Brazila”, rekao je košarkaš Bajerna.

U nedjelju, 30.juna, naš tim putuje za Rigu, gdje se od 2. do 7. jula igraju kvalifikacije za Olimpijske igre. Crna Gora je u grupi sa Brazilom i Kamerunom, a u drugoj su Letonija, Gruzija i Filipini. Po dvije selekcije idu u polufinale, a pobjednik turnira u Pariz.

970x250