DEJAN OGNJANOVIĆ

“Bokelj zaslužuje novi stadion”

Detalj sa jedne od utakmica Bokelja. Foto: FSCG

Fudbalski klub Bokelj će uskoro, nakon sedam godina čekanja, ponovo zaigrati u Prvoj ligi. Uprava kluba čini sve da stvori respektabilan tim za takmičenje sa najjačim timovima u državi. Akcenat je takođe na poboljšanju uslova rada.

Uprava na čelu sa dr Davorom Kumburovićem dobro funkcioniše, a on je svojim imenom i autoritetom mnogo toga dobrog uradio za klub. Ne bih izostavio opštinske firme i Opštinu Kotor kao vlasnika. Svi zajedno pokušavamo, iz godine u godinu, da poboljšamo uslove za rad i klub stavimo na stabilne noge. Fudbalski savez Crne Gore je sa nama kao podrška od prvog dana“, rekao je sportski direktor Bokelja Dejan Ognjanović.

Nekadašnji štoper kaže da je velika želja novi stadion, odnosno renoviranje stadiona pod Vrmcem.

Čekali smo saglasnost UNESCO-a i dobili je. U razgovorima sa čelnicima opštine i predsjednikom Jokićem, nadam se da ćemo vrlo brzo raspisati tender za glavni projekat. Nakon toga ide tender za izgradnju i svim svojim bićem uticaću da se to što prije pokrene, jer Kotor zaslužuje jedan takav objekat. Bio bi to pun pogodak za cijelu Južnu regiju, da imamo stadion gdje bi dolazile mlađe crnogorske selekcije, možda i A reprezentacija. Bokelj bi tako dobio na značaju“, dodao je Ognjanović u razgovoru za Radio Kotor.

970x250