MILOŠ BRNOVIĆ

“Ako pokažemo pravi odnos prema igri, siguran sam da će rezultat doći”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Poslije reprezentativne pauze ovog vikenda se na veliku scenu vraćaju evropske lige među kojima je, naravno, i Prva crnogorska fudbalska liga.

Sjutra će biti odigrano 27. kolo, a duel koji privlači najviše pažnje svakako jeste okršaj Budućnosti i Petrovca pod Goricom (18.00h). Sada već tradicionalno dueli ova dva tima završavaju se velikim brojem pogodaka i u jednoj i u drugoj mreži.

Najnoviji reprezentativac Crne Gore i fudbaler plavo-bijelih, Miloš Brnović, ističe da je Petrovac uvijek nezgodan sa njegovu ekipu, ali smatra da sve zavisi upravo od njih.

Petrovac je dokazao da je neugodan za nas, jer su obje prethodne utakmice sa njima bile teške. Znamo da protivnik ima šta da pokaže, ali kao i uvijek mislim da sve zavisi od nas, pogotovo kada igramo na našem terenu“, započinje Brnović za klupski sajt.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Samopouzdanje je poljuljano nakon poraza u Baru od Mornara (1:0) u prošlom kolu. Priželjkuje dobru igru i pobjedu.

Ako pokažemo odnos prema igri kakav treba da bude, onda sam siguran da će rezultat doći. Motivisani smo da ostvarimo pobjedu, jer bi uticala na naše samopouzdanje nakon neuspjeha u prethodnom kolu. Priželjkujem dobru igru i da nas isprati rezultat“.

Jako težak period je pred šampionom Crne Gore, ali novopečeni reprezentativac ističe da on, ali i cijeli tim razmišlja samo o prvoj sljedećoj utakmici.

Teška je nedjelja pred nama, ali bih išao, a takvo je razmišljanje cijelog tima, utakmicu po utakmicu. Svaka sljedeća je najbitnija. Naredne tri utakmice mogu da usmjere prvenstvo pred sami finiš, ali mislim da je sljedeća protiv Petrovca najbitnija i ukoliko nju riješimo kako se nadamo, onda će sljedeće dvije biti lakše za nas“, rekao je Miloš.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Nije mogao, a da se ne osvrne i na debi za reprezentaciju Crne Gore. Odigrao je nekih 30 minuta u pobjedi Hrabrih sokola nad Sjevernom Makedonijom (1:0).

Stvarno sam presrećan zbog debija, nešto što sam sanjao od malih nogu mi se ostvarilo. Vjerovao sam u to, zato mi poziv i debi predstavlja još veći uspjeh, naročito sada kada se sve malo sleglo, vidim koliko familiji i svim ljudima oko mene to znači i zbog toga sam srećan“, ističe on.

Veliku zahvalnost za poziv selektora Prosinečkog, kako kaže, duguje i klubu.

Klub ima veliki uticaj! Svi moji saigrači, treneri, ljudi iz kluba su mi pomogli na neki način i poziv je uspjeh svih nas. Veliku zahvalnost dugujem Budućnosti, ubijeđen sam da će u budućnosti biti još neki reprezentativac iz našeg kluba, a na meni je sada da budem još bolji“, zaključio je Brnović.

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare